Spegelglas

Spegelglas, vars enda funktion från början var att spegla sig i är idag så mycket mer! Numera använder sig såväl privatpersoner som butiker och kontor av spegelglas som en inredningsdetalj. En del i inredningen som ska vara såväl estetiskt tilltalande liksom funktionellt på flera plan.

Med spegelglas kan du förutom att göra ett rum vackrare även få det att se större ut, något som många butiker använder sig av.

Du kan även styra ljuset i ett rum med hjälp av spegelglas. Välj placering så att ljuset faller precis där du vill ha det. Möjligheterna är oändliga och det som en gång ansågs endast vara en spegel att titta sig i är idag så mycket mer.

Hos oss kan du få spegelglas i olika tjocklekar med varierande grader av slipade kanter, där fasettslipningen är den finaste. Runda, ovala eller rektangulära, vi löser det!

Är du osäker på vilket utförande eller storlek som skulle passa bäst i ditt hem, din butik eller kontor? Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig. Med 140 år inom branschen har vi gjort många rum vackrare.

Referenser & Specialprojekt